Αποτίμηση των Δράσεων του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. Πτολεμαΐδας της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας για το Σχολικό Έτος 2022-23 στο 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο «Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση». Καστοριά 30/9/2023.

Στο 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο: «Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση»  Διδασκαλία, Διά Βίου Μάθηση, Συμπερίληψη και Καινοτομία για την Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 30/9/2023 από τους εκπαιδευτικούς του ΠΕΚΤΠΕ Πτολεμαΐδας κ. Χαράλαμπο Ζαραφίδη και κα Πολυξένη Βασιλειάδου η εργασία με τίτλο: “Αποτίμηση των Δράσεων του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. Πτολεμαΐδας της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας για το Σχολικό Έτος 2022-23”

Αφίσα - 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή με τίτλο «Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση». Καστοριά 2023

Το Συνέδριο επιδιώκει να συμπεριλάβει κάθε ζήτημα που αφορά στην εισαγωγή, την εφαρμογή, την αποτίμηση και την προώθηση των 17 Στόχων της Βιώσιμης ανάπτυξης στην Εκπαίδευση. 

Η εργασία μας εστιάζει ιδιαίτερα στην 5η θεματική ενότητα / άξονα του Επιστημονικού Συνεδρίου: “Τεχνολογία και καινοτομία (χρήσεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας για τη βελτίωση της εκπαίδευσης, συνθετικές προσεγγίσεις της εκπαίδευσης STEM και STEAM με τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές σπουδές, ανάπτυξη ψηφιακού μαθησιακού υλικού)” 

Καστοριά, Σάββατο 29/9/2023 09:00 – 11:00, ΠΔΜ, ΑΙΘΟΥΣΑ Γ
Πρόγραμμα: https://diamorfosis.eu/conferences/programma.pdf

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Translate »