Όροι χρήσης και Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση ευθύνης

Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να εξασφαλισθεί η ορθότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον Ιστότοπο.

Ωστόσο, ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Τ.Π.Ε. Πτολεμαΐδας (ΠΕΚΤΠΕ) και οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο εμπλέκεται στην παροχή πληροφοριών στον Ιστότοπο αυτό:

  • δεν αναλαμβάνουν τη νομική ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση της,
  • δεν εγγυώνται την ορθότητα του περιεχομένου σε Ιστοσελίδες τρίτων, ούτε η αναφορά μέσω συνδέσμων (links) στις Ιστοσελίδες αυτές υποδηλώνει την επικύρωση ή την αποδοχή του περιεχομένου τους,
  • δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται από Ιστότοπους τρίτων προς τα οποία υπάρχει παραπομπή με συνδέσμους (links).

 

Αναπαραγωγή ή εκμετάλλευση του περιεχομένου

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του Ιστότοπου του ΠΕΚΤΠΕ Πτολεμαΐδας αποτελούν ιδιοκτησία της Περιφερειακής  Διεύθυνσης  Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Απαγορεύεται η χρήση τους για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς τη γραπτή άδεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

 

Αποδοχή όρων χρήσης

 Η επίσκεψη στον Ιστότοπο του ΠΕΚΤΠΕ Πτολεμαΐδας (https://pektpeptol.sites.sch.gr/) αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

Translate »